Google Asszisztenssel és hangvezérléssel jön a Lenovo új okosórája

2020. augusztus 31.
5.9811
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Lenovo bemutatott egy vadonatúj okosórát, ami esetében Google Asszisztens integrációval találkozhatunk - ez a Smart Clock Essential, ami tulajdonképpen a Lenovo Smart Clock frissítéseként tudható be.

Utóbbit ugyebár tavaly adta ki a gyártó, az aktuális modellel viszont az a céljuk, hogy egy többfunkciós okosórát tegyenek le az asztalra. A Google Asszisztensből fakadóan a hangvezérlés, mint olyan, jelen van, így kéz nélkül is babrálhatjuk az eszközt. Igazi régi vágású stílusa van a kijelzőnek, ami történetesen egy LED panel, ezen pedig látjuk az időt, a dátumot, az időjárást és a hőmérsékletet is. Itt természetesen asztali óráról beszélünk, nem karóráról, ahogyan azt a képen is látjátok.

Úgy fest azonban, hogy az érintőképernyőtől búcsút kell vennünk, ami a Lenovo Smart Clocknál még jelen volt. USB porton keresztül tölthetjük, a hanglejátszást pedig egy 3W-os hangszóró intézi. Továbbá van éjszakai világítás, hogy a sötétben mégse égesse ki azért az ember szemét a készülék. Szeptemberben kerül a boltok polcaira a Smart Clock Essential, 50 dolláros (kb. 15 ezer forintos) áron, ami 20 dollárral kevesebb, mint a sima Smart Clock.
3 hozzászólás

TEchie

1 hónapja, 3 hete és 5 napja

Egész pofás. Lenne helye nálam.

válasz erre

Kisfaludy82

1 hónapja, 3 hete és 5 napja

Egyszerű kis cucc, de nagyon pofás, hogy ilyen minimalista.

válasz erre

Fikarc

1 hónapja, 3 hete és 5 napja

Tök dizájnos. Bejön.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink