Gombák nőnek a Marson?

2019. március 27.
4.5561
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Korábban több esetben is rávilágítottak már a tudósok arra, hogy a Mars közel sem lehet annyira halott bolygó, mint ahogyan azt innen a Földről gondoljuk, de most egy újabb tanulmány látott napvilágot, mely alátámasztja ezt a teóriát.

A Journal of Astrobiology and Space Science Reviews hasábjain megjelent tudományos értekezés részeként több mint 200 korábbi tanulmány, illetve a marsjárók által készített fotók, illetve eredmények lettek felhasználva, és arra a következtetésre jutottak, hogy a vörös bolygó még ma is él, és nem csak a felszín alatt találkozhatunk rajta élettel.

Olyannyira nem, hogy a kutatók több fotón is találtak algaként, zuzmóként, sőt gombaként azonosítható létformákat, melyek ott vannak a Mars felszínén, és bár azt a publikáció szerzői is elismerik, hogy perdöntő bizonyítékaik nincsenek, ezáltal például értelemszerűen nem fotóztak sejteket vagy sejtes struktúrákat, de rengeteg olyan dolgot láttak a képeken, melyeket nem tudnak mással, csak a biológia tudományával megmagyarázni. Állításukat a tanulmány részeként ráadásul több fotóval is igazolni próbálják!
3 hozzászólás

techiii

5 éve, 5 hónapja és 8 napja

Mondjuk tényleg úgy néznek ki mint a gombák!

válasz erre

Fikarc

5 éve, 5 hónapja és 8 napja

Lehet hogy csak közetek.

válasz erre

zender

5 éve, 5 hónapja és 8 napja

Wow de nagy lenne ha tényleg igazak lennének a tanulmányok.

válasz erre