Gesztusvezérléssel gyarapodott a YouTube mobilos appja

2020. október 26.
1.7221
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Kigördített egy vadonatúj frissítést a YouTube a mobilos applikációhoz kapcsolódóan, aminek talán a legnagyobb újítása, hogy leszállította a manapság oly divatos gesztusvezérlést, ergo szimpla kalimpálással és mutogatással navigálhatunk a felületen.

A "Chapters" funkciót még most májusban vezették be, miáltal az időkódok megadásával szegmensekre bonthatjuk a videót, ergo könnyebben megtalálják a nézők az általuk keresett részt. A mobilos appban immáron egy dedikált részleg van ehhez, amiben gyakorlatilag gombnyomásra választhatunk a megadott fejezetek között.

A YouTube frissíti lejátszói oldalát is. A feliratok hozzáférhetőbbé tétele érdekében a gombot előtérbe helyezi az update a mobiltelefonokon. Az automatikus lejátszás kapcsolóját is áthelyezték, így könnyebb be- vagy kikapcsolni egy videó megtekintése közben - ez a változás hamarosan az asztali felhasználók számára is bevezetésre kerül.
3 hozzászólás

TEchie

3 éve, 8 hónapja és 17 napja

Ez is valami. röhögő smiley

válasz erre

Levi87

3 éve, 8 hónapja és 17 napja

Nem oszt nem szoroz nálam, én csak maximum beillesztett videókon találkozom vele.

válasz erre

Porthos

3 éve, 8 hónapja és 17 napja

Kár hogy a platform maga egyre ****abb. Régen sem voltam nagy felhasználó, de az utóbbi időben már használhatatlan a milliárd reklám és a naponta százszor felbukkanó prémium ****ságos ablakjai miatt.

válasz erre