George R.R. Martin nem írja meg az új Trónok harca könyvet? Majd egy mesterséges intelligencia megoldja!

2017. szeptember 01.
4.0941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Évek óta várnak már a rajongók arra, hogy alkotója végre befejezze a Trónok harca hatodik kötetét, ami egyre inkább úgy tűnik, hogy talán soha nem készülhet el, de aggodalomra semmi ok, a tudomány majd ezt is megoldja.

Zack Thoutt, egy fiatal, de annál tehetségesebb rendszermérnök ugyanis elhatározta, hogy patthelyzetbe tereli George R.R. Martint azáltal, hogy elkészít egy mesterséges intelligenciát, amely képes lehet megírni a Trónok harca folytatását.

Zack állítólag el is készült a fejlesztéssel, sőt az MI már feldolgozta a korábbi könyveket, ezek alapján pedig öt teljes fejezetet el is készített - tovább is írt volna, ha hagyják -, ezeket pedig IDE kattintva bárki szabadon elolvashatja.

Persze mielőtt bárki nagy izgatottan rávetné magát a fejezetekre, érdemes kiemelni, hogy azért bőven akadnak benne hibák és hiányosságok, ergo Ned Stark például simán visszatér a halálból, de azért találtunk pár izgalmas dolgot, amelyek miatt érdemes lehet legalább beleolvasni az öt fejezetbe, amiket még új karakterekkel is feldobott a mesterséges intelligencia.
3 hozzászólás

Harder

7 éve, 3 hónapja és 4 napja

Maga a dolog nagyon durva, ez már tényleg valamilyen fokú intelligencia. Viszont az elv nem tetszik. A művészet a mi dolgunk, embereké.

válasz erre

Kisfaludy82

7 éve, 3 hónapja és 4 napja

Egy írót nem tud utánozni egy gép. Szerencsére. mosolygó smiley

válasz erre

Fikarc

7 éve, 3 hónapja és 4 napja

Az igen!!!! röhögő smiley Te jó ég.

válasz erre