Gal Gadot otthagyná a Wonder Womant

2017. november 12.
8.3191
csirkee profilja, adatai
csirkee
Meglepő hírek érkeztek a készülő Wonder Woman 2 kapcsán, ugyanis a főszereplő ultimátumot adott a Warner Bros-nak, miután a stúdió nem mondta fel szerződését Brett Ratner cégével, aki szintén szexuális zaklatási botrányba keveredett.

Gal Gadot egészen addig nem hajlandó eljátszani ismét a Csodanő szerepét, amíg a stúdió nem mondja fel szerződését Ratner cégével. A Warner Bros-nak jövő év márciusáig tart a szerződése a rendező cégével, de biztosak vagyunk benne, hogy hajlandóak felmondani a szerződést Gal-ért, hiszen a Wonder Woman első része több mint 800 millió dollárt hozott nekik.

Bratt Ratnert egyébként eddig összesen hat nő vádolta meg szexuális zaklatással vagy konkrét nemi erőszakkal. Ezek hallatán nem csoda, hogy Gadot teljes mértékben el szeretne határolódni Ratner-től és cégétől is egyaránt.
5 hozzászólás

Direktor

11 hónapja, 5 napja

Nem értem, a csaj fejében hogy áll össze a dolog. Tömeggyilkos is dolgozhat a stábban akiről nem is tudják hogy az. Istenem, barom.

válasz erre

Kisfaludy82

11 hónapja, 5 napja

Esküszöm nem értem, őt miért zavarja ez.

válasz erre

marco

11 hónapja, 5 napja

Ezt a szaknyelv zsarolásnak hívja és természetesen vannak biztosítékok is egy színésznő kilépésére. Lehet hogy még jobban is járna a WB ha elhagyná őket, ki tudja mekkora biztosítás szakadna a nyakukba.

válasz erre

Levi87

11 hónapja, 5 napja

Az kemény.

válasz erre

inkognito

11 hónapja, 5 napja

Miért nem tud márciusig várni?! Ez kicsit nevetséges. Nem az ő dolga elítélni Ratnert hanem a bíróságnak.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink