Fuschia kódnéven készül a Google új operációs rendszere

2016. augusztus 13.
3.4751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A Google jelenleg több rendszerrel is jelen van az operációs rendszerek piacán, hiszen a különféle célokat szolgáló Android mellett a megfizethetőbb és csak általános funkcióra kiélezett gépekhez készült Chrome OS-t is szorgosan fejlesztik.
 

Az elmúlt hónapokban már több alkalommal is szárnyra kaptak olyan hírek, melyek szerint a vállalat egyesíteni készül a két rendszert. Ezt azóta sem erősítették meg, de az tény, hogy a Chrome OS már támogatja az androidos applikációkat, vagyis sokat bővült a funkcionalitása.

Ezzel párhuzamosan megnőtt a Chrome OS-t futtató gépek száma, melyek között laptopok, All in One és 2 az 1-ben gépeket is találunk. Nemrég azonban egy újabb rendszer bukkant fel, méghozzá Fuschia kódnéven, mely sokak szerint az Android és a Chrome OS közös gyermeke lehet. A fejlesztésről nem sokat tudni, jelenleg az Android 7.0 érkezése a legnagyobb hír ezen a téren, így nagy meglepetés lenne, ha az új Nexus hardverekkel együtt érkezne egy új rendszer.
6 hozzászólás

rDAVE

5 éve, 22 napja

A helyükben létrehoznék neki majd egy pofás weboldalt download gombbal, még ha nem is ingyenesként. Nálam nincs olyan, hogy a gyártó választ os-t PC-re... Ezt rendkívül utálom az okostelefon világban is, de még egy új droidért is új telefont kell venni...

válasz erre

Kisfaludy82

5 éve, 22 napja

Remélem összedobnak egy nagyon gyors, nagyon tiszta rendszert ami képes leváltani beállni a Linux, Windows, mac OS vonalba!

válasz erre

Hentes

5 éve, 23 napja

Annyi lesz a Remix OS-nek!

válasz erre

Santonio

5 éve, 23 napja

Várom hogy mit képesek kihozni belőle. HA olyan siker lesz mint az android, akkor felborul a piac.

válasz erre

VDemon

5 éve, 23 napja

Ha ebből ki tudnak hozni egy nagyon lightweight rendszert akkor bizony veszélybe sodorhatja a Windows-t is.

válasz erre

zender

5 éve, 23 napja

Tuti hogy ez lesz a két OS-ből kevert rendszer! Kíváncsi vagyok nagyon arra hogy mi sül ki belőle!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink