Frissült az NVIDIA Tegra Note

2013. december 29.
5561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Az operációs rendszer frissítésén felül az NVIDIA saját erőből is eszközölt hasznos fejlesztéseket a Tegra Note nevű táblagépen.

Mint azt mi is megírtuk, az NVIDIA több céggel (EVGA, Gigabyte, Zotac) is leszerződött saját tervezésű táblagépük gyártásával kapcsolatban.
 

A szoftveres frissítésekért azonban személyesen ők a felelősek, így nekik köszönhetjük, hogy a Tegra Note eddig használt Android 4.2 Jelly Bean operációs rendszerét már 4.3-as verzióra cserélhetjük. A váltással érkező újdonságok közül kiemelhetjük az OpenGL ES 3.0 grafika támogatását és a Bluetooth Low Energy használatát.Az NVIDIA azonban saját fejlesztéseket is eszközölt a felhasználók kényelméért. A DirectStylus szoftver egy Help funkcióval egészült ki, ami segít megtanulni az érintőceruza helyes kezelését, és figyelmeztet annak eltávolítására is. A stylus ráadásul mostantól a balkezes használatot is teljes értékűen támogatja. További javítások történtek a kamera szoftverében is, így az NVIDIA Tegra Note még az eddiginél is felhasználóbarátibb lett.
nincs még hozzászólás