Frissült a VidCutter

2017. május 11.
3.4501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Masszív frissítést kapott az első sorban Linux alatt népszerű open source videóvágó alkalmazás a VidCutter, amely a motorháztető alatti megoldások mellett dizájnban is változott, ezáltal a művészibb lelkivilággal rendelkezőknek is kedvezve.

A VidCutter egy cross platform alkalmazás, így tehát Linux mellett a többi népszerű operációs rendszeren is használható, népszerűsége pedig egyrészt a Qt5 alapoknak és a rendkívül gyors használatnak köszönhető, hiszen a vágás vagy éppen összefűzés elvégzése után, a videót nem szükséges újrakódolni.

A friss verzió mostantól a 3.2.0, amely kapott egy új sötét és világos témát, de az applikáció ikonját is ráncba szedték valamint újratervezték az idővonal megjelenését. A további változások közt találunk egy új gyorsindító ikont a jobb klikk menüjében, amelyet aktiválva gyorsan bekapcsolhatjuk a hardveres dekódolás lehetőségét.

Ezek mellett szinte az összes kiegészítő funkciót csiszolgatták, valamint a jelentett hibákat is foltozták, sőt mint a legtöbb szoftver esetében, a fejlesztők itt is igyekeztek javítani a stabilitáson valamint a sebességen.
1 hozzászólás

zender

1 éve, 2 hónapja és 14 napja

Messze van még a profiktól de jók halad.

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink