Frissült a TubeCast Windows Phone-on

2014. december 28.
1.1711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Hanziness profilja, adatai
Hanziness
Frissült a talán legnépszerűbb és legtöbbet tudó Windows Phone-os YouTube-alkalmazás, a TubeCast.

Miután a Google továbbra is önző módon ott tart, hogy nem fejleszt semmit Windows Phone-ra (úgy tűnik a Waze sem kap többé frissítéseket a felvásárlása óta, ahogy ezt még augusztusban a Twitterükön közzétették) és ezt még csak másoknak sem hagyja (leszedették a Microsoft hivatalos YouTube alkalmazását), szükség van olyan fejlesztőkre, akik ennek ellenére mégis készítenek alkalmazást ezekhez a szolgáltatásokhoz.

A YouTube-hoz több alternatíva is van, de miután többet is kipróbáltunk, a TubeCast bizonyult a legjobbnak: remek, egyszerű felület, mindent tud és ingyenes. Még tévére és más eszközre is kiküldhetjük videó lejátszását, de az ingyenes változatban ezt csak 20 alkalommal tehetjük meg (ennek ellenére az alkalmazásban semmiféle reklám vagy más korlátozás nem jelenik meg!).

A mostani frissítésben a csatornák menüjét áttervezték (ezt látjuk az alkalmazásban jobb oldalt) és mostantól FullHD (1080p) illetve QHD (1440p) méretű videókat is lejátszhatunk, valamint 60FPS-ben is megtekinthetjük ezeket a videókat (amennyiben azok elérhetők ilyen minőségben). Természetesen ugyanezeket a lehetőségeket DLNA (helyi hálózaton keresztüli) streamelésnél is felhasználhatjuk, valamint ugyanilyen formában a videókat "előtölthetjük" is, ami igazából egy diszkrét megnevezése a videó letöltésének. Erre eddig is volt lehetőség, sőt, akár kép nélkül (csak a hangot) is letölthettünk (és letölthetünk) videókat készülékünkre, amit így offline is megnézhetünk (vagy meghallgathatunk). Mivel ez egy harmadik féltől származó YouTube-kliens, ezért a YouTube-videók reklámjai "nem támogatottak", azaz amit PC-n és más mobilplatformokon látunk a videók előtt vagy alatt, azt itt nem, de a kommentárok és a feliratok ettől függetlenül ugyanúgy működnek.



A mostani alkalmazásfrissítés támogatást hozott a Thomson TV-khez és az Android TV-hez, így ezentúl azokra is továbbíthatunk videókat. A frissítés ezeken felül még néhány apróbb hibát is orvosolt.
A TubeCast alkalmazás (ingyenes) letölthető innen, vagy az alábbi QR-kód beolvasásával


nincs még hozzászólás