Frissült a Spotify Windows Phone verziója

2014. május 13.
7111
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Hanziness profilja, adatai
Hanziness
Frissítést kapott a Windows Phone 8 platformon futó Spotify alkalmazás.

Ez most nem csak egy hibajavító kis foltozás volt, a felhasználói felület is frissült és az alkalmazás néhány új funkcióval bővült.

A Spotify Windows Phone-os verziójáról sokszor hallani, hogy le van maradva a testvéreitől, és ez kicsit a platformot is szimbolizálja, hiszen a fejlesztők még mindig nem látnak benne annyi potenciált hogy befektessenek egy második vagy harmadik mobilplatformon való fejlesztésbe - ennek ellenére érdemes megjegyezni, hogy tényleg egyre nagyobb piaci részesedése van a Windows Phone-nak és lassacskán utoléri magát alkalmazások terén is, hisz a számos hivatalos alkalmazás megjelent már itt is.

Ennyit a kitekintőről, térjünk is rá a változtatásokra! A frissítéssel az app verziószáma 3.0-ra nőtt és ahogy említettem, nem kis változtatásokat mutat be. Ami talán a legszembetűnőbb lesz, hogy egy újratervezett felületet kapott, ami kicsit megkönnyíti a használatot és barátságosabb feelinget ad az alkalmazásnak.

[caption id="attachment_9824" align="aligncenter" width="338"] ? (Nokia) Conversations, 2014[/caption]

Az alkalmazás Áruházbeli oldalán azt is kiemelik, hogy (végre) Windows Phone-on is elérhető a Spotify radio. Ez azt jelenti, hogy mostantól ezen a platformon is könnyedén fedezhetnek fel a felhasználók a kedvenceikhez hasonló zenéket, előadókat, albumokat. A Felfedezés menüpont is kapott egy kis frissítést: mostantól személyreszabott új zenéket is megjelenít, valamint a felhasználók a "Böngészés" menüpontból a toplistákat is átlapozgathatják.

Amit érdemes megjegyezni, és amit a fejlesztők is megjegyeztek, az az, hogy a kétlépcsős azonosítást használó Facebook felhasználók számára akadnak még problémák, ezt egy későbbi frissítéssel fogják majd javítani.
nincs még hozzászólás