Frissült a Mac Pro, de jövőre örülhetünk csak igazán

2017. április 05.
3.7361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az Apple nem nagyon szokott csak úgy baráti csevejt tartani az újságírók és bloggerek számára, ám nemrég Cupertinóban mégiscsak összegyűlt a szakma ottani krémje és az Apple illetékesei számos érdekes információt megosztottak velük.

Egyfelől 3 év után bemutatkozott az új Mac Pro, mely tulajdonképpen csak frissített Xeon processzort és erősebb AMD FirePro D-szériás grafikus kártyát tud felmutatni. A korábbi 4 magos modell 6 magos, a 6 magos pedig 8 magos lett, a FirePro D300 helyett D500, a D500 helyett pedig D700 került a gépekbe, így a frissítés nem biztos hogy megéri, pláne ha figyelembe vesszük azt, amit az új modellek bemutatása után árultak el.

Phil Schiller és Craig Federighi beszéltek arról, hogy jövőre sok több újdonsággal készülnek a professzionális felhasználóknak, hiszen érkezik egy alapjában újragondolt Mac Pro, egy komoly erővel bíró iMac és visszatér a Thunderbolt Display. Eddig arra nem igazán volt példa, hogy hivatalosan erősítsenek meg a jövőben érkező Apple termékeket, így jól látszik, hogy nagyon meg akarták nyugtatni a profikat, akik közül sokan váltanak mostanság Windows-ra, hiszen a Microsoft és partnerei is egyre több minőségi, hardveresen is erős gépet készítenek.
4 hozzászólás

TEchie

2 éve, 10 hónapja és 6 napja

Pedig már azt gondoltam volna hogy elengedik az asztali vonalat! De nem. Helyes döntés.

válasz erre

Harder

2 éve, 10 hónapja és 6 napja

Remélem azért a kuka forma megmarad. Nekem nagyon bejön!

válasz erre

VDemon

2 éve, 10 hónapja és 6 napja

Nem akarják elveszteni a felhasználókat ezért inkább elmondták előre hogy mi lesz a jövő. Nem jellemző az Apple-re.

válasz erre

Levi87

2 éve, 10 hónapja és 6 napja

Brutálisan letisztult és szép ez a gép, egy műalkotás. Viszont hardveresen bizony van mit tenni, kíváncsian várom 2018-at Apple szempontból.

válasz erre