Frissítették a Facebook applikációt, erre a fél világon meghalt a közösségi oldal

2018. július 13.
1.2521
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Tegnap egy újabb frissítést adott ki mobilos applikációjához a Facebook, amivel nagyon sok felhasználó megint nem fogja a szívébe zárni a közösségi oldalt, lévén az update telepítését követően az app Androidos változata gyakorlatilag teljesen elszáll.

A problémát eddig szinte kizárólag az Androidos verzióval tapasztalták, és nem minden típusú okostelefont érint, azonban elég csak ránézni a Play Áruházban az app értékeléseire és a hozzászólásokra ahhoz, hogy láthassuk: óriási a baj.

A Downdetector szerint a probléma leginkább Európában ütötte fel a fejét, de Amerika egyes részein és Indiában is érezhetően csökkent a Facebook elérhetősége, miután az új frissítéssel gyakorlatilag milliók estek el attól, hogy meglátogathassák a közösségi oldalt.

Ez nem meglepő, hiszen a frissítést követően gyakorlatilag nem hajlandó elindulni az applikáció, a legszomorúbb az egészben azonban, hogy sokaknak még az sem segít, ha törlik és régi verziót telepítenek a programból, így világszerte még mindig milliók nem tudják használni mobilról a Facebookot, akik remélhetőleg órákon belül orvosolják ezt a csekélynek nem nevezhető hibát.
4 hozzászólás

Fikarc

7 hónapja, 3 hete és 2 napja

Facebook...

válasz erre

Kisfaludy82

7 hónapja, 3 hete és 2 napja

Nem kommentálom!

válasz erre

Levi87

7 hónapja, 3 hete és 2 napja

Meglepődött valaki?

válasz erre

rDAVE

7 hónapja, 3 hete és 2 napja

Kérhetnének a google-től pár magasan képzett majmot, azok jobban dolgoznak.

válasz erre

új kommentek

Porthos profilja

Porthos

9 órája és 49 perce
legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink