Friss monitorokat jelentett be az Acer - még egy hordozható kijelzőt is villantottak!

2020. február 04.
6.0791
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Vadonatúj monitorokkal készült az Acer a közönség számára, nevezetesen a PM161Q-val, valamint a CB342CKC és CB282K modellekkel, melyek eltérő réteget céloznak meg a felvevőbázison belül.

Vegyük először a PM161Q-t, mely esetében a legfontosabb tényező, hogy hordozható. Mindössze 0,97 kilót nyom, 2 centiméteres vékonysággal bír, mindeközben pedig egy 15,6 colos FHD IPS panel feszít rajta. 170 fokos betekintési szögről szól a fáma, valamint mindezek mellett az Acer VisionCare csomagot, melynek része a BlueLightShield technológia, a ComfyView, így a szemünk sem fárad el olyan könnyen a monitort bambulva.

A CB342CKC és CB282K, avagy az új CB2 szériás monitorok 4K és HDR 1000 támogatással rendelkeznek, de papíron a Vesa DisplayHDR gondoskodik a realisztikus kép- és színalkotásért. Az Acer CB342CKC 1ms VRB (Virtual Response Boost) technológiát is kapott, melynek köszönhetően elvileg sokkal tisztább, sokkal elmosódásmentesebb lesz a végeredmény a gyorsabb mozgást modellező képmegjelenítésnél is.

Továbbá ezek esetében is megtalálható az Acer VisionCare csomagja, valamint 178 fokos betekintési szögről beszélhetünk. Végül, de nem utolsó sorban, mindkét monitor acél alapú, hovatovább mindkét Acer CB2 monitor rendelkezik Acer Display Widget utility szoftverrel is, ami az osztható képernyő-opció sokoldalú felhasználását is lehetővé teszi.
4 hozzászólás

techiii

8 hónapja, 1 hete és 1 napja

Azta 2 cm vastag.

válasz erre

TEchie

8 hónapja, 1 hete és 1 napja

Képek, árak?

válasz erre

Kisfaludy82

8 hónapja, 1 hete és 1 napja

Képek nem lettek volna rosszak...

válasz erre

betyár

8 hónapja, 1 hete és 1 napja

Na fene. Végre új monitorok.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink