Friss infók érkeztek a GoPro Hero5-ről

2016. augusztus 20.
1.4091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az akciókamerák piacát sokáig a GoPro uralta, hiszen óriási nevet sikerült maguknak szerezniük, később azonban megjelentek a jóval olcsóbb riválisok, illetve az árban és tudásban is velük versengő komolyabb márkák.

Idén sokan várják azt, hogy a GoPro nagy újításokat vezet be és megmutatja, hogy még mindig ők a legjobbak a piacon. Nemrég elég konkrét információk érkeztek a hamarosan hivatalosan is bemutatkozó GoPro Hero5-ről, melyek alapján tényleg egy komoly kamerával lesz dolgunk.

Az újdonság állítólag 118 grammot nyom majd akkumulátorral együtt, méretet tekintve pedig 62 mm x 44.6 mm x 33.7mm-re kell számítani. A HDMI csatlakozó mellé USB Type-C-t is pakolnak rá, hátul pedig egy LCD érintőképernyő várja a tulajdonosokat. A minőség tekintetében élenjáró megoldásról lesz szó, hiszen 4K-ban 30fps, 2.7K-ban 60fps, 1140p-ben 80fps, míg Full HD felbontásban 120fps lesz a maximum.

A 3D-s felvételi képesség nem lett még megerősítve, illetve arról is szólnak a hírek, hogy valamilyen felhőszolgáltatás is érkezik az új kamera mellé.
3 hozzászólás

Gólem

3 éve, 25 napja

wegh írta:
Nagyon durva. Ilyen lehetőségeket szerintem mondjuk nagyon kevesek használnak csak ki
Igen, leginkább profi sportolóknak lesz ez jó.

válasz erre

wegh

3 éve, 25 napja

Nagyon durva. Ilyen lehetőségeket szerintem mondjuk nagyon kevesek használnak csak ki

válasz erre

Eltohn

3 éve, 25 napja

Ha tényleg 3D-s lesz, az nagyon fog überelni mindent!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink