Friss előzetes érkezett Jackie Chan legújabb akciófilmjéhez

2017. szeptember 14.
2.8921
csirkee profilja, adatai
csirkee
Októberben debütál a tengerentúlon az ázsiai akciófilmek sztárjának legújabb mozifilmje, melyben Jackie Chan ismét a rossz fiúk után ered, de most azonban a törvényen kívül teszi mindezt.

Az immáron Oscar-díjas színész bár már 63 éves, mégis nagyon kevés alkalommal használ filmjei során dublőrt, ami miatt a mai napig rengetegen imádják őt. Legújabb filmjében, a The Foreigner-ben egy Londonban élő bevándorlóként láthatjuk, akinek lánya meghal egy pokolgép robbanása közben. Természetesen a rendőrség nem sok mindent tesz az ügy érdekében, így főhősünknek egyedül kell szembeszállnia az IRA-val és kiiktatnia lánya gyilkosait.

A filmet a Casino Royale rendezője, Martin Campbell készítette Stephen Leather "The Chinaman" című regénye alapján. A filmben feltűnik még többek között Pierce Brosnan, Charlie Murphy, Katie Leung és Jorge Leon Martinez is. A The Foreigner legfrissebb előzetesét itt tudjátok megnézni:

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

rDAVE

10 hónapja, 2 napja

Örülök, hogy végre nem csak 'vicces kis kínai' szerepét adják neki. Eddig csak hongkongi filmben volt ilyen komoly. Király lesz.

válasz erre

Ronalddo

10 hónapja, 2 napja

JAckie Chane, de bírom!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink