Friss előzetes érkezett a Kicsinyítés című filmhez

2017. szeptember 12.
2.8991
csirkee profilja, adatai
csirkee
A túlnépesedés az egyik legnagyobb globális probléma a földön, melyre egy új megoldást találnak norvég tudósok: kicsinyítsük le a népességet úgy egy arasznyira és a gond letudva.

Jövő év januárjában érkezik a hazai mozikba Matt Damon legújabb filmje, a Kicsinyítés. Paul Safra és felesége, Audrey teljesen átlagos omahai polgárok, akik átlagos gondokkal küzdenek. Miután bejelentik az emberiség egyik legnagyobb megoldását a túlnépesedésre, Paul és felesége úgy dönt, hogy belevág a nagy kalandba és kicsinyítik magukat.

Beköltöznek a kisméretűek világába, ahol megtakarított pénzük sokkal többet ér, mint a való életben és belevágnak életük legnagyobb kalandjába. A filmben olyan nagyszerű színészek kaptak szerepet, mint például Kristen Wiig, Christoph Waltz, Laura Dern, Jason Sudeikis, Neil Patrick Harris vagy éppen James Van Der Beek. A Kicsinyítés legfrissebb előzetesét itt tudjátok megtekinteni:

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

rDAVE

9 hónapja, 2 napja

Jópofa vígjátéknak tűnik, viszont az előzetesből úgy látszik csak ennyi. Pedig rengeteg kérdést felvetne a téma. Annyi új veszélyforrás van rájuk, hogy az felsorolhatatlan, kezdve a normál emberekkel...

válasz erre

marco

9 hónapja, 2 napja

Ez nagyon bejön!

válasz erre

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink