Forradalmi sajátossággal rukkolhat elő az Essential Phone 2 - ha megjelenik egyáltalán

2019. március 05.
3.8241
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A 2017-ben berobogott Essential Phone nem kavart túl nagy port a mobilpiacon, viszont nem szabad elvitatni tőle a tényt, hogy az egyik első képviselője volt a bezelmentes, notch-csal felvértezett daraboknak, ami aztán szépen el is terjedt a nagyok között.

Most a LetsGoDigital magazin jóvoltából bukott ki az új készülékük szabadalma, amely ha pontosan úgy fog kinézni, mint ahogyan az alább látható, akkor a kijelző az előlapot teljes mértékben ki fogja tölteni, és itt most valóban 100%-os kiterjedésről beszélünk.

Ezt az előlapi kamera kijelzőbe való beágyazásával érték el főként, így ezen a téren komoly áttörést érhet el a gyártó, már ha persze valóban ilyen lesz a végleges termék - ha lesz egyáltalán. Üröm az örömben ugyanis, hogy ez a szabadalmi tervezet még 2017 januárjából származik, azóta pedig a cég eladása is felmerült, és tulajdonképpen most sincs semmi konkrét információ arról, hol is áll a történet.

Na és persze már rengeteg átalakításon is eshetett át a készülék, ha nem adta fel a gyártó, ki tudja, talán pont ezt a kis sajátosságot akarják minél jobban erőltetni az Essential Phone 2 esetében.

Forradalmi sajátossággal rukkolhat elő az Essential Phone 2 - ha megjelenik egyáltalán - 2. kép

2 hozzászólás

Direktor

3 hónapja, 3 hete

Ez szerintem már csak egy szép álom marad. Pedig a koncepció jó.

válasz erre

inkognito

3 hónapja, 3 hete

Előbb utóbb valaki megcsinálja ezt.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink