Formálisan is bemutatkozott az Oppo Watch

2020. március 09.
4.6021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Az Oppo Find X2 okostelefonnal egyetemben a kínai gyártó bemutatta az Oppo Watch okosórát is, mely árával ellentétben egy prémium kategóriás megoldásnak tűnik a kérdéses termékkategórián belül.

Az Oppo Watch ugyanis egy 326 ppi-s AMOLED panelre épül majd fel, mely 1,6 hüvelykes és 1,9 hüvelykes kialakításban egyaránt kapható lesz, alumíniumszerkezetes házzal és két oldalsó gombbal a könnyed navigáció érdekében, különféle beépített szenzorokkal, melyek képesek lesznek monitorozni az alvásminőséget, a pulzusszámot, sőt az EKG funkció sem marad ki a sorból.

Mindezt egy Snapdragon Ware 2500-as lapkakészletre építette fel a gyártó, méghozzá Apollo 3 társprocesszor mellett, 8GB tárhely, szoftveres tekintetben az Oppo saját fejlesztésű ColorOS Watch-jával kiegészülve, mely szükség esetén függetlenné teszi az Androidos követelményektől.

Az eszköz beépített GPS-t is tartogat számunkra, a VOOC gyorstöltési funkciónak köszönhetően pedig az eszköznek 17 perc elegendő ahhoz, hogy megtöltse energiával az akkumulátor felét, miközben egyetlen töltéssel akár 40 órányi működésre alkalmas.

Az eszköz 46 milliméteres variánsát 290 dollárra, a 41 milliméteres változatát pedig 215 dollárra árazták.
egyetemben a kínai gyártó bemutatta az Oppo Watch okosórát is, mely árával ellentétben egy prémium kategóriás megoldásnak tűnik a kérdéses termékkategórián belül.'>
3 hozzászólás

betyár

4 éve, 5 hónapja és 19 napja

A funkciók már mindegyikben ugyan az.

válasz erre

inkognito

4 éve, 5 hónapja és 19 napja

Legalább jó olcsó.

válasz erre

Harder

4 éve, 5 hónapja és 19 napja

Nagyon gagyi koppintás!

válasz erre