Formálisan is bemutatkozott az Oppo F9, az első Gorilla Glass 6-tal szerelt okostelefon

2018. augusztus 16.
2.1841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Bár szokás szerint már hetekkel korábban minden kiderült az Oppo legújabb okostelefonjáról, a gyártó azonban a hagyományokhoz ragaszkodva formálisan is bemutatta az Oppo F9-es készüléket, amit a világon elsőként szereltek Gorilla Glass 6-tal.

A készülék egy 6,2 hüvelykes, közel 91 százalékos képaránnyal rendelkező kijelzőt kapott 1080x2340 képpontos felbontással, az imént említett újgenerációs védőüveggel, mely minden eddiginél nagyobb védelmet kínál a képernyő számára.

A vízcsepp formájában belógatott szenzorsáv egészen kellemes megjelenést kínál a készüléknek, mely a hardver terén is tiszteletre méltó, a MediTek Helio P60-as 8 magos lapkát ugyanis ARM Mali-G72 GPU egészíti ki 4GB vagy 6GB RAM és 64GB ROM társaságában, amihez hátra egy 16+2 megapixeles kamerarendszer került.

Az Oppo F9 egy 3500 mAh-s akkumulátort is kapott, operációs rendszerből viszont még csak Oreo fut rajta, amire rátette a gyártó a ColorOS 5.2-t kiegészítésként. Az eszköz egyelőre csak Vietnamban került forgalomba, ahol átszámítva alig 100 ezer forintot kérnek érte.
2 hozzászólás

technomancer

6 éve, 1 hónapja és 26 napja

Ez a csepp forma nem szép.

válasz erre

inkognito

6 éve, 1 hónapja és 26 napja

Nem néz ki rosszul a képen, de azért élőben is megnézném.

válasz erre