Forgatható fedéllel védené kameráit a OnePlus egy szabadalom szerint

2020. február 06.
5.6821
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Nagyon érdekes OnePlus szabadalmakat nyert ki a WIPO Global Design Database rendszeréből a holland Let's Go Digital csapata, akik szokás szerint rajzokkal illusztrálták a kapcsolódó leírásokat, így megtudtuk, hogy milyen különleges kameravédelemre készül a kínai gyártó.

Bár az okostelefonok kamerarendszereit általában extra erős üveg óvja, ellenben ez a köralakú kialakítás esetén nem mindig lesz elegendő, emiatt pedig a OnePlus úgy döntött, hogy határozott lépéseket tesz, és szabadalmaztattak egy forgó védőlemezt, mely képes arra, hogy könnyedén eltakarja a kamerákat, ezzel nagyobb biztonságot nyújtva a hozzájuk kapcsolódó üvegnek és a komplett szerkezetnek egyaránt.

Az sajnos nem derült még ki, hogy ennek a védőlemeznek a mozgatása manuálisan vagy automatizáltan történne-e majd, de elég fapados megoldás lenne, ha a kézi mozgatás mellett döntenének, ellenkező esetben viszont hatásos alternatíva lehet belőle.
Let's Go Digital csapata, akik szokás szerint rajzokkal illusztrálták a kapcsolódó leírásokat, így megtudtuk, hogy milyen különleges kameravédelemre készül a kínai gyártó.'>
3 hozzászólás

Kisfaludy82

4 éve, 6 hónapja és 1 napja

Ez nagyon sufnituning.

válasz erre

betyár

4 éve, 6 hónapja és 1 napja

Nem sok értelmét látom. Nekem mondjuk eddig egyszer sem sérült meg a kamera. Pedig ejtettem le már pár telefont.

válasz erre

login_password

4 éve, 6 hónapja és 1 napja

Az nagyon rosszul hangzik.

válasz erre