Forgatás közben Tarantino egy széfben tartotta a Volt egyszer egy... Hollywood forgatókönyvét

2020. március 22.
13.5081
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Quentin Tarantino mindent megtett annak érdekében, hogy még véletlenül se szivárogjon ki, hová fut ki a Volt egyszer egy Hollywood lezárása, lévén a rendezőzseni egy széf mélyére zárta a forgatókönyvet.

Természetesen mindezt azért tette, hogy a harmadik nagy fejezet, avagy a finálé ne derüljön ki idő előtt, ahogyan az kiderült William Paul Clark asszisztensrendező jóvoltából. Amikor elolvasta valaki a forgatókönyvet, az úgy nézett ki, hogy bement az irodába, kivette a széfből a szkriptet, elolvasta, majd amint végzett, azon nyomban vissza kellett tennie.

Amikor helyszínre ment forgatni a csapat, még akkor is vitte magával a stáb ezt a kis mobilszéfet, viszont az eredménye határozottan meglett, hiszen semmit nem lehetett tudni a film sztorijáról, mielőtt megjelent volna. Plusz azt is érdemes megjegyezni, hogy Tarantino anno nagyon felhúzta magát, hogy az Aljas nyolcas szkriptje kikerült a nyilvánosság elé idő előtt, így ezúttal nem akart erre még egyszer ráfutni.
3 hozzászólás

Levi87

3 hónapja, 3 hete és 2 napja

Az nagyon kemény!

válasz erre

Fikarc

3 hónapja, 3 hete és 2 napja

Úgy tűnik, ez egy hatásos megoldás volt.

válasz erre

rDAVE

3 hónapja, 3 hete és 2 napja

Tényleg csak az ilyen módszerek működnek manapság. Egyáltalán nem szabad online lennie és ha nem lehet nála 0-24, akkor marad a séf.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink