Fontos tulajdonsággal ruházták fel a Pushbullet-et

2016. október 29.
2.3561
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Pushbullet új frissítése egy olyan tulajdonságot hozott el, amire sok felhasználó régóta várt már, ez pedig nem más, mint a Google Allo támogatás, ami az üzenetküldő szolgáltatás népszerűségének növekedésével fontos tényezővé vált.

A Google elvei szerint a kommunikáció és a kapcsolattartás nagyon fontos, így folyamatosan fejlesztik az applikációikat, amelyek segítségével ezt több fronton is kiaknázhatják a felhasználók. Sok-sok csevegőprogram köthető a keresőóriás nevéhez, ezek közül az egyik legújabb a Google Allo, amely több fronton igyekszik megtörni a Facebook Messenger hegemóniáját.

Van viszont egy nagy hátránya, mégpedig hogy nem rendelkezik asztali applikációval, így egy-egy irodai munka során hiába ülünk PC-nk előtt, mindig fel kell kapkodni a telefonunkat, ha szeretnénk reagálni a másik félnek. A Pushbullet, ami méltán népszerű a mobilunk és a PC-nk közti kommunikációnk terén, az új frissítésében elhozta a Google Allo támogatást.

Az egyszerű, mégis nagyszerű szolgáltatás már eddig is több chat szoftvert támogatott, mint például a WhatsApp, az SMS, vagy éppen az említett Facebook Messenger, nagy örömet okozott sok-sok felhasználónak, hiszen mostantól nem csak mobil eszközünkön olvashatjuk illetve válaszolhatjuk meg barátaink üzeneteit, a Pushbullet-nek hála ez már PC-n is kivitelezhető.
2 hozzászólás

betyár

8 éve, 18 napja

Őszinte legyek soha nem használtam pl vibert PC-n. Az telora való. Facebookon persze h használja az ember a messengert de az egy kicsit más platform szerintem.

válasz erre

Tommy

8 éve, 19 napja

Lassan tényleg fel kell tenni az Allo-t. Egyre több ismerősöm használja. Mivel aktív Pushbullet használó vagyok, így meg külön öröm. mosolygó smiley

válasz erre