?>

Folyamatos szűrésekkel és korlátozott nézőszámmal, de meg lesz tartva az idei MWC Barcelona!

2021. február 18.
11.9611
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Végre egy kis reménysugár arra vonatkozóan, hogy egyre majd a távoli jövőben visszakaphatjuk a normális életünket, az MWC Barcelona szervezői ugyanis bejelentették, hogy bár korlátozásokkal és szűrésekkel, de hagyományos formában tartják meg a kérdéses eseményt.
 

Mindezt John Hoffman, a GSMA Limited vezérigazgatója jelentette be, aki elmondta, hogy személyes bemutatókat kívánnak tartani az embereknek, ami nemcsak számukra fontos, de mindenkinek visszaadja a hitét abban, hogy hamarosan talán visszatérhetünk a normális életünkhöz.

Az MWC Barcelona persze a legnagyobb elővigyázatosság mellett engedélyezi az eseményt, ezáltal a korábbi 110 ezer helyett 50 ezer résztvevőre korlátozzák az eseményt, az érkezőknek pedig csak akkor léphetnek be a helyszínre, ha be tudnak mutatni egy 72 óránál nem régebbi koronavírus tesztet, aminek az elvégzésére a helyszínen is szükség lesz.

A GSMA mindemellett biztosítja a teljesen érintésmentes környezetet, de hogy kezdeményezésük milyen eredménnyel zárul, azt csak nyáron tudjuk megmondani, lévén az esemény június 28. és július 1. között lesz tető alá hozva.
3 hozzászólás

Teljesen felesleges ilyen körülmények között megtartani.

válasz erre

Fikarc

1 hete

Majd lefújják.

válasz erre

Én nem erőltetném a helyükben, de ők tudják.

válasz erre