Gnome-od van? Kapcsolj ki a Focusli-val!

2017. május 17.
3.2811
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Egy-egy húzósabb nap után, keressük a természetes hangokat, például vihar, eső vagy éppen utcai zsongással kapcsolatos háttérzenét, a Gnome asztali környezetben létezik egy applet, a Focusli.

Manapság egyre többször kerül fókuszba a Gnome asztali környezet, amely nem csak abból fakad, hogy az egyik legnépszerűbb asztali környezet manapság, de hat év után az Ubuntu is visszatér ehhez a megoldáshoz, így szinte mindig van valami ezzel kapcsolatos hír, amely megmutatja, hogy nem kell félni, jó lesz nekünk Unity nélkül is.

Véletlenül akadtunk az alábbi kiegészítőre, ami tökéletes társ lehet a mai pörgös, munkával teli világban, ráadásul rendkívül gyors és egyszerű a használata. A Focusli nevű kiegészítő egy beépülő modul a Gnome shell-ben, amelyet alkalmazva a menübáron találjuk az applet aktiváló indikátorát.

Erre kattintva a lenti videóban látható panel fogad minket, ahol az éppen kívánt természeti hangokat indíthatjuk el, ezzel is elérve a tökéletes fókuszt, vagy éppen kikapcsolhatunk és segíti a relaxációt.

Nézd nagyban ezt a videót!nincs még hozzászólás

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink