Flexibilis kijelzővel érkezhet jövőre egy Samsung csúcsmobil

2017. szeptember 29.
3.4301
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Merész feltételezés látott ma napvilágot, amiben több forrás is azt híreszteli, hogy a Samsung már a jövő évben bemutathat egy vagy több olyan csúcsmobilt, amely flexibilis, ergo hajlítható kijelzővel érkezne.

Az tény, hogy az utóbbi években egyre inkább csökkent az innováció az okostelefon piacon, nagyon nehéz már valami igazán újat, merőben mást mutatni, ami egyúttal azzal is járt, hogy kezd stagnálni a felhasználói kedv egy-egy új eszköz vásárlása iránt, így előbb utóbb komoly paradigmaváltás kell.

Egyes források, sőt néhány vakmerőbb elemzés is azt boncolgatja, hogy jó esély van arra, hogy a Samsung lesz az, aki ezt a paradigmaváltást eszközölni fogja, mégpedig az évek óta pletykált hajtogatható kijelzővel szerelt okostelefonnal, már jövőre.

Annak ellenére, hogy ez csak pletyka, a koreai cég már 1-2 éve mutatott egy prototípust, igaz az csak egy szimpla megjelenítő volt, egy komplexebb eszköz megvalósítása komplikáltabb mérnöki feladatnak ígérkezik, amit előbb utóbb meg is fognak valósítani, a kérdés csak az, hogy valóban a Samsung lesz az első? És már 2018-ban?
3 hozzászólás

Harder

7 éve, 19 napja

Van itt innováció.

válasz erre

technomancer

7 éve, 19 napja

Múltkor volt a hajlítható most meg ez. Valami csak bejön röhögő smiley

válasz erre

Fikarc

7 éve, 19 napja

Az nagy dobás lenne a samsungtól.

válasz erre