Fleksy Magyarul

2014. április 11.
7181
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Yitsushi profilja, adatai
Yitsushi
Immáron egy majd egy éve várom, hogy egy billentyűzet tudjon magyarul is.

Nagyon szerettem régen a SlideIT-et, de belassult. Swype követte, de sokszor kényelmetlen volt. Áttértem SwiftKey-re, de nem volt az igazi. Mindeközben egy billentyűzet lebegett előttem. Fleksy.

Fleksy

Az egész egyszerűen varázslat, mivel a technika, amit használnak nagyon jó. Nincs benne swype-olási lehetőség, de le is szoktam róla az elmúlt időszakban, mert túl sokszor kellett javítanom a felismert szót. A Fleksy simán pötyögős billentyűzet Android-ra és iOS-re. Legnagyobb baja az volt, hogy nem tudott magyarul. Ez azért kényelmetlen, mert a szófelismerő rendszere, ami az erőssége és egyedisége, teljes mértékben használhatatlan volt.

http://youtu.be/MhzHyHLIg4g

Magyar (HU) - Béta

A Fleksy régen ingyenes volt, most a teljes verzió 888 forintba kerül. Szerintem ez nem is sok érte. Más billentyűzet sem olcsóbb. Van egy alap készlet, amit tud. Ez nem tudja a magyart, ám miután jelentkezel Beta tesztelésre is, elérhetővé válik a magyar nyelv is benne.

Angol nyelvhez használtam eddig is, mert tényleg nagyon jól lehet vele írni, de ma kaptam hivatalos választ egy régi bejegyzésemre (kérésemre), miszerint legyen magyar nyelv is benne. A válasz annyi volt, hogy elérhető mostantól a Béta tesztelők számára. Ennél több nekem nem kellett, már frissítettem is és néztem hol a Magyar (HU) letöltés. Meg is lett, letöltöttem, bekapcsoltam és működött.

Gyorsan pár felületen kipróbáltam és képes volt visszaadni ugyan azt, amit angolul tapasztaltam. Amit be szerettem volna írni, azt be is írta, még akkor is, ha nem néztem a telefonra közben, mert épp lányom kérdezett valamit.

Van ingyenes verzió belőle, ez annyiban tud kevesebbet, hogy 30 nap után elveszti a remek szófelismerő képességét. Szerintem egy próbát megér és 30 nap alatt azért kiderül, hogy használható-e.

Hogyan jelentkezhetek a Béta tesztekre?

Nem kell sokat tenni és gyorsan megvan. Android-ra biztosan így kell, iOS-re nem tudom van-e ilyen lehetőség.


Látogass el a beta.fleksy.com címre.
Ez egy Google+ közösség, amihez csatlakozni kell. (A Google vezette be ezt még tavaly, hogy a Play Store-ban lévő appok egy közösségen keresztül azonosíthatják a bétatesztereket)
Ha ez megvan, akkor két állapot van
a. Ha az ingyenes verziót használod, akkor látogass el ide: bit.ly/fleksybeta
b. Ha megvetted, akkor látogass el ide: bit.ly/fleksybeta2
A választott linken fogadd el, hogy te most tesztelő akarsz lenni.
Várj egy kicsit, amíg a Google ezt felfogja.
Az alkalmazás a telefonon frissítést kap, ezt telepítsd


Ennyi. Már el is éred a magyar nyelvet.
nincs még hozzászólás