Finomhangolták a Gnome Disk Utility applikációját

2017. május 31.
2.9471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Javában tart a Gnome 3.26-os fejlesztésének időszaka, ami alatt nem csak új funkciókat csepegtet a csapat, de fokozatosan engedik ki tesztelésre az alapvető komponensek tesztelői változatát, ezzel is elősegítve azok minél tökéletesebb debütálását szeptemberben.

A Manchester névre keresztelt Gnome 3.26 munkálatai a múlt hónapban kezdődtek meg, ami óta már túl vagyunk az első és a második mérföldkövön is, hiszen elérhető a 3.25.1 és a 3.25.2-es verzió is, amelyek közül utóbbiról mi is megemlékeztünk.

A második nyílt ISO-ban kapott helyet a Gnome Disk Utility 3.25.2-es variánsa is, amely egyfajta ráncfelvarrása az eddig ismert változatnak, de a motorháztető alatti forrást is optimalizálták a még jobb működés érdekében.

Az apró korrigálásokon felül kapott egy új App menüt a szoftver, amely segítségével lehetőséget kapnak a felhasználók üres lemezkép létrehozására, tooltip-pet adhatnak hozzá az eszköz leválasztó menühöz valamint el tudják távolítani a felesleges lemeztörlés opciót üres lemez esetén.
1 hozzászólás

VDemon

2 éve, 1 hónapja és 25 napja

Helyes, már csak jobb ntfs kezelés kéne.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink