Fényes jövő előtt állhat a Chrome OS

2017. január 26.
3.1461
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A Google Chrome os egy kis mellékprojektként indult, sokan nem is figyeltek fel rá, ám akik az elmúlt 1-2 évben követték a rendszert, azok szemmel látható javulást és komoly térnyerést figyelhettek meg.

Egyre több nagy PC gyártó áll be a rendszer mögé, akik főként olcsó laptopokra pakolták fel a Google fejlesztését, tavaly pedig megnőtt a kihajtható kijelzős, akár tabletként is használható modellek száma. Nemrég Rajen Sheth, a Google Android és Chrome rendszereiért felelős vezető nyilatkozott a rendszer jövőjéről, mely bizony izgalmasnak tűnik.

Elmondása szerint ugyanis itt nem állnak meg, tovább fejlesztik majd az érintésvezérlést, javítják a felhasználói felültet és új utakat nyitnak meg a hardveres partnerek előtt. Elmondása szerint egyre színesebb lesz a Chrome OS-t futtató hardverek piaca, több 2 az 1-ben gépre és hibrid megoldásra számíthatunk idén.
4 hozzászólás

strogg

6 éve, 6 hónapja és 2 napja

Nekem van egy acer chromebook-om (acer R13) és azt kell mondjam ..... de tudom ajánlani mindenkinek. Állatira rendben van

válasz erre

inkognito

7 éve, 9 hónapja és 14 napja

Olcsók és egyszerűek.

válasz erre

Porthos

7 éve, 9 hónapja és 15 napja

Egyre jobban szimpatizálok ezzel a rendszerrel, be kéne szerezni valamit vele..

válasz erre

TEchie

7 éve, 9 hónapja és 15 napja

És mi a helyzet azzal a hibrid rendszerrel (Android - Chrome OS) amiről már voltak pletykák? Mégsem lesz ilyen, mégsem tűnik el a Chrome OS? Ez nagyon érdekelne.

válasz erre