Felvásárolhatja az Apple a Netflixet?

2020. január 01.
9.8931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A TheWrap közölt egy igen tartalmas cikket, amiben az iparági elemzők különféle predikcióit veszik pontokba, ezek között pedig van egy igen érdekes részlet, miszerint úgy gondolják, hogy idén felvásárolják a Netflixet.

A főbb jelöltek nem mások, mint az Apple és a Disney, akik szintén tavaly év végén léptek be a streaming piacra az Apple TV+-szal és a Disney+-szal. A kettő közül jelenleg a Disney sokkal jobban áll, hiszen jóval nagyobb tapasztalatuk van a filmes iparban, ráadásképp tudjuk, hogy készülődnek az exkluzív tartalmaik, amik jóval hívogatóbbak, mint az Apple TV+ kínálata.

Logikus lenne egy felvásárlás, hiszen tudjuk jól, hogy orbitális adósságokba verte magát a Netflix az elmúlt évek során, így ez egy kibúvót jelenthetne, a kérdés azonban az, hogy vajon tényleg meglépik-e, és ha igen, akkor melyik gigavállalat teszi meg?

Ezenfelül a cikk említést tesz arról is, hogy az elemzők úgy vélik, hogy 2020-ban a Spotify-t is felvásárolja egy nagyobb vállalat. Meglátjuk, mi lesz ebből...
úgy gondolják, hogy idén felvásárolják a Netflixet.'>
3 hozzászólás

Fikarc

4 éve, 8 hónapja és 6 napja

"a Disney sokkal jobban áll, hiszen jóval nagyobb tapasztalatuk van a filmes iparban"

Ahhoz képest onnan iratkoznak le, az Apple-ről nem.

"tudjuk, hogy készülődnek az exkluzív tartalmaik, amik jóval hívogatóbbak"

Mitől lenne hívogatóbb mint a másik kínálata? Semmi olyan címet nem találok a Disneynél, ami az Apple tv+-nál jobban érdeklő sorozat, vagy film lenne.

válasz erre

Kisfaludy82

4 éve, 8 hónapja és 6 napja

Óriási fúzió lenne, alapvetően rengetné meg a piacot azért. A Netflix így is erős, de ilyen kimeríthetetlen tőkével a háta mögött mindent elsöpörne.

válasz erre

Levi87

4 éve, 8 hónapja és 6 napja

Na az kemény lenne! meglepett smiley Az Apple megkapná a legnagyobb stream szolgáltatót amivé amúgy is akar válni, a Netflix meg végre elkezdhetne pénzt is termelni.

válasz erre