Feltámad Snowden kedvenc e-mail szolgáltatása

2017. január 24.
2.9431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Az Edward Snowden által is közkedvelt titkosított levelező szolgáltatás a Lavabit, feltámad hamvaiból és állításuk szerint sokkal erősebben és biztonságosabban térnek vissza a piacra.

A Snowden által kirobbantott balhé után a titkosított levelező szolgáltatások népszerűsége ugrásszerűen megnőtt, ezek alól kivételt képezett a Lavabit, amelyet az ex CIA ügynök is előszeretettel használt annak érdekében, hogy láthatatlan tudjon maradni az NSA, az FBI és a többi kormányszerv előtt.

Ennek ellenére, a Lavabit a Snowden botránnyal együtt címoldalra került, és a hamarosan be is zárta kapuit, ezáltal több mint 400 ezer felhasználót veszítve. Ladar Levison nyilatkozatából kiderült, hogy teljesen új alapokra helyezték a szolgáltatás motorját, sokkal biztonságosabb lett az architektúra, mind szoftveresen, mind pedig hardveresen és szeretnék újra felvenni a versenyt annak érdekében, hogy az emberek megtarthassák a privát szférájukat online levelezés közben is.

A részletes üzletpolitika vázolása közben kitért a régi, évekkel ezelőtt elvesztett ügyfelekre is. Mint mondta, az akkori adatokat sajnos elvesztek, senki nem tud már hozzáférni, ennek ellenére hozzá tudnak majd férni a fiókjukhoz, amely olyan állapotban lesz, mint a friss felhasználóké, tehát üres.

Feltámad Snowden kedvenc e-mail szolgáltatása - 2. kép

nincs még hozzászólás

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink