Felrobbant egy Xiaomi telefon, majdnem megsérült a tulajdonosa

2020. március 16.
10.4381
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Rég hallottunk utoljára olyan esetről, amikor egy mobiltelefon akkumulátora nemes egyszerűséggel felrobbant, ám most egy Redmi Note 7 Pro kipukkant Indiában, ahogyan az a TechRadar jóvoltából kiderült.

Vikesh Kumar, a telefon állítólagos tulajdonosa még tavaly decemberben vásárolta meg a szóban forgó készülékét, azóta pedig napi szintű használatban tartotta azt. Múlt hét péntekig ez szépen és rendben ment is, ám egyszer csak érezni kezdte a zsebében, hogy felhevül a telefon, kivette onnan, majd a belőle áradó füstöt meglátva beledobta a mobilt a táskájába.

Felrobbant egy Xiaomi telefon, majdnem megsérült a tulajdonosa - 2. kép

Ezt követően a telefon felrobbant és a komplett táska kigyulladt. Kumar elmondása alapján csalódott a Xiaomi szervizszolgáltatásában, lévén a kérdéses vállalat azt gyanítja, hogy Kumar valamit machinált a telefonnal a felrobbanás előtt, ergo igyekeznek a felelősséget levakarni magukról.

Öt másodperc telt el a mobiltelefon előkapása és a felrobbanás között, úgyhogy ha nem cselekszik időben emberünk, akkor nem kizárt, hogy az egészsége bánta volna.
2 hozzászólás

Harder

4 éve, 4 hónapja és 16 napja

A táskájába dobta bele? meglepett smiley IQ bajnok. röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

4 éve, 4 hónapja és 16 napja

Mondjuk attól még belepiszkálhatott, hogy elmondott egy történetet... röhögő smiley A szerviz meg gondolom szerződéses, tehát nem feltétlenül jelentette a Xiaominak. Mindenesetre bármi is a történe most viszont fogják látni a Xiaominál a médiában, így reagálni fognak, szóval még simán kaphat másik vagy az árát.

válasz erre