Felrobbant egy OnePlus 3T, de állítólag elég hanyagul kezeli a gyártó

2018. február 03.
1.7781
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A OnePlus az egyik legfiatalabb, de ezzel párhuzamosan az egyik leggyorsabban fejlődő telefongyártó, ám nem is olyan régen felrobbant egy 3T modell, amit állítólag nem túl profin kezelt a cég.

Egy indiai állampolgár OnePlus 3T mobilja adta fel a szolgálatot, s az akkumulátor felrobbant, a telefonból pedig ipari hulladékot generált - szerencsére senki nem sérült meg-, ám Akanksha Rachel állítása szerint a vállalat nem nagyon volt segítőkész, hogy megoldják a problémát.

A hölgy azzal vádolja a céget, hogy a megkeresést követően tucatnyi helpdesk munkatárssal beszélt, de senkit nem érdekelt, hogy ő hogy van, még csak meg sem kérdezték az állapotáról, mindenkit csak a szituáció körülményei és maga a telefon érdekelt, ráadásul már eltelt több mint egy hónap, és még mindig nincs megoldása az ügynek.

A OnePlus egyelőre nem kommentálta az eseményeket, de most, hogy nyilvánosságra került, minden bizonnyal felgyorsítják a kivizsgálás folyamatát és hamarosan kiadnak majd egy hivatalosan választ is erről.

Felrobbant egy OnePlus 3T, de állítólag elég hanyagul kezeli a gyártó - 2. kép

4 hozzászólás

Levi87

6 éve, 8 hónapja és 4 napja

Samsung se jobb sajnos. Tapasztalat.

válasz erre

TEchie

6 éve, 8 hónapja és 4 napja

Roppant kellemetlen. Na ezért nem vennék ilyet. Itthon hogy kezelnék a helyzetet, amikor még helpdesk sincs? röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

6 éve, 8 hónapja és 5 napja

Szép cucc lett belőle! meglepett smiley

válasz erre

inkognito

6 éve, 8 hónapja és 5 napja

Nyilván ha baja esett volna a hölgynek akkor azzal kezdi a dolgot. Nem akadtam volna ki ennyire a helyében.

válasz erre