Felháborító: védett állatok legyilkolásával akartak pénzt keresni a Youtube-on

2018. május 16.
4.6691
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Rengeteg ember él a világon, aki a saját édesanyját is eladná pár forintért cserébe, és ez a mentalitás sajnos egyre nagyobb teret hódít a Youtube-on, ahol nemrégiben egy olyan párosra bukkantak, akik védett állatok legyilkolásával próbáltak pénzhez jutni az oldalon.

A történet főszereplője a kambodzsai Ah Lin Touch és férje, Phoun Raty, akik egy olyan csatornát indítottak pár hónappal ezelőtt a közösségi oldalon, amelyre tucatjával kerültek fel olyan videók, amiken a házaspár védett állatokat gyilkol le, nyúz meg és fogyaszt el a kamerák előtt.

Bár a csatornát sokan már azért is jelentették, mert brutális állatkínzások jelentek meg az egyes felvételeken, azonban az igazi bűncselekményt a kambodzsai hatóságok szemében az jelentette, hogy védett állatokat is felkoncoltak, illetve elfogyasztottak.

Felháborító: védett állatok legyilkolásával akartak pénzt keresni a Youtube-on - 2. kép

A páros a rendőrségen azt mondta, hogy ők csak túlélő videókat akartak bemutatni az embereknek, ezáltal teljesen legálisan fértek hozzá minden egyes állathoz, de fogalmuk sem volt arról, hogy milyen fajokról van szó, ezáltal azt sem, hogy védett vagy veszélyeztetett állatok-e, azt azonban a vádlottak is elismerték, hogy a videókat pénzkereseti célzattal forgatták le.
4 hozzászólás

CharlieFirpo

6 éve, 4 hónapja és 15 napja

Mocskos patkányok.

válasz erre

VDemon

6 éve, 4 hónapja és 15 napja

Mennyi idióta hülye van. szomorú smiley

válasz erre

rDAVE

6 éve, 4 hónapja és 15 napja

Börtönben is lehet túlélővideót csinálni.

válasz erre

inkognito

6 éve, 4 hónapja és 15 napja

Jézusom de beteg.

válasz erre