Félelmetes hangot ad ki magából az Amazon elektromos teherautója

2021. január 19.
33.3171
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Nagy tervei vannak az Amazonnak azzal kapcsolatban, hogy 2030-ra teljes egészében elektromos hajtású furgonokra cserélik jelenlegi járműflottájukat, aminek apropójából meg is állapodtak a Rivian nevű gyártóval, akiknek 100 ezer autóra adtak megrendelést.
 

Az egyik ilyen prototípus mutatkozott be a napokban mozgás közben is, a róla készült videó érdekessége pedig, hogy nem a nagy raktere, a teljesítménye vagy a különös formavilága maradt meg az emberekben, hanem a hangja, lévén az elektromos autók esetében ez köztudott, hogy komoly fejtörést okozhat, ezért gyakran építenek hanggenerátort az ilyen járművekbe.

Ezek normál esetben realisztikus autóhangot generálnak, azonban az Amazon járműve olyan sípolást ad ki, mint az elektromos mozdonyok, ami kifejezetten félelmetes, sőt idegesítő is lehet sokaknak, pláne annak fényében, hogy nemcsak menet közben, hanem álló helyzetben egyaránt hallatja majd ezt. Hallgassátok meg magatok az alábbiakban:

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Fikarc

9 hónapja, 2 hete és 4 napja

Ez szörnyű!

válasz erre

petrovicsz

9 hónapja, 2 hete és 4 napja

Ezeket meg fogják lincselni ha tényleg ilyen hanggal közlekednek majd.,

válasz erre

Ronalddo

9 hónapja, 2 hete és 4 napja

Kegyetlen idegesítő!!!

válasz erre

rDAVE

9 hónapja, 2 hete és 4 napja

Olyan, mintha rajta lenne a mikrofon a hanggenerátoron. Ha nem rakták rá, akkor ez baromi hangos (és ráadásul monoton), nagyon túltolták.

válasz erre