Felbukkant az ASUS alsó-középkategóriás újdonsága

2017. június 28.
3.2601
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az ASUS egy különleges taktikával vágott bele az okostelefonos piac meghódításába, a tervük pedig az elmúlt három generáció alatt nagyon sokat finomodott, a hamarosan piacra kerülő ZenFone 4-es széria pedig már egy új szintet képviselhet.

Azt jó ideje tudjuk, hogy a gyártó szereti lefedni az egész piacot, így a ZenFone 4-es széria is tartalmaz majd erős hardverrel szerelt csúcsmodelleket, középkategóriás, jó áron érkező korrekt ajánlatokat és egy-egy funkcióra kiélezett, speciálisabb okostelefonokat. Nemrég a ZenFone Pegasus 4A bukkant fel egy renderelt képen, mely a gyártó alsó-középkategóriás újítása lehet.

Felbukkant az ASUS alsó-középkategóriás újdonsága - 2. kép

Az 5 hüvelykes kijelző ugyanis csak 720p felbontást kínál, alatta pedig négymagos MediaTek MT6737V chipkészlet és 3GB RAM dolgozik. A felemás érzést a dupla hátsó kamera erősíti tovább, hiszen egy jobb kijelző és egy Snapdragon processzor máris sokkal jobb összképet nyújtana.

A 4100mah-s akkumulátor és az Android 7.0-s rendszer szintén a pozitívumok közé tartozik, a 265 dollár körüli ár pedig még nem is vészes. Az ujjlenyomat-olvasó az előlapon kapott helyet, de azt nem tudni, hogy pontosan mely piacokon jelenik majd meg az újdonság.
3 hozzászólás

DarkZer0

7 éve, 4 hónapja

Nem értem miért erőlteti az asus, már a 3as széria is egy raklpa sz.r volt, marha drágán. Ez se hiányzik. Nem vagyok sem apple fan, se androidos, de mégis az ifost tartottam meg...

válasz erre

Fikarc

7 éve, 4 hónapja és 1 napja

Nem adnék ennyit egy Asus telefonért. Abszolút értéktelenek, eladhatatlanok ha az ember megunja.

válasz erre

Levi87

7 éve, 4 hónapja és 1 napja

Nem egy erőmű. És nagyon drága is.

válasz erre