Felbukkant a Sony Pikachu

2017. február 14.
4.5561
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Az már tény, hogy a Sony öt darab új Xperia-t fog bemutatni a hamarosan megrendezésre kerülő MWC gálán, ám a mai napon a GFXBench-en bukott le, egy Pikachu kódnévre hallgató telefonjuk.

Pikachu tehát felbukkant, és a tesztek alapján a közép kategóriát fogja erősíteni. Ezt a GFXBench-en látható adatok is alátámasztják, melyek szerint a legújabb Sony telefon lelkét a MediaTek MT6757 Helio P20-as, nyolc magos SoC adja majd, ami mellé 3GB-nyi RAM-ot helyeztek, az egész hardvert pedig egy 5 colos, 720p kijelző borítja majd, míg szoftveres téren Android 7.0 Nougat felel majd a vizuális élményért.

A modellszám a G3112 lehet, a kérdés pedig, hogy a japánok mennyire lépnének ki az Xperia vonzásából, és a Pikachu fantázianév mire utalhat. Azt tudjuk, hogy a Pokemon Go még mindig rendkívüli népszerűségnek örvend, valamint, hogy a kiszivárgott adatok alapján 21MP-es kamerával érkezik, de az akkumulátor kapacitást egyelőre rejtély övezi, ennek ellenére nem kizárt, hogy a Pikachu név és a specifikáció, valamint a Niantic slágere közt összefüggés lehet.
2 hozzászólás

CharlieFirpo

7 éve, 8 hónapja és 23 napja

Nem lesz valami erős telefon...

válasz erre

TEchie

7 éve, 8 hónapja és 23 napja

Hehe, nem rossz név. Dragonball is lesz? röhögő smiley

válasz erre