Felbukkant a Snapdragon 670

2017. szeptember 06.
3.5451
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az okostelefonok piacán a specifikációkat böngészve legtöbbször a Qualcomm nevét is láthatjuk, hiszen rengeteg neves gyártót látnak el chipkészletekkel és a saját megoldásokkal foglalkozó óriások is szeretik hozzájuk mérni saját fejlesztéseiket.

A legtöbb hír persze a felsőkategóriás megoldásokkal kapcsolatban érkezik, melyet jelenleg a Snapdragon 835 testesít meg, de heteken belül néhány készülékben felbukkanhat a Snapdragon 836 is. Sokan azonban a középkategóriás mobilok erősödésének és fejlődésének örülnek, melynek következő lépése a Snapdragon 670 lehet.

A Qualcomm középkategóriás újdonságáról nemrég egészen konkrét információk érkeztek, melyeket a gyártó még nem erősített meg, így érdemes a helyén kezelni őket. A 10nm-es eljárással készülő új lapka állítólag nyolc Kryo magot kap majd, melyből 2 a nagy terhelésre, 6 pedig az általános használatra lesz optimalizálva.

A 6. generációs Adreno grafikus gyorsítók szintén fontos előrelépést jelenteken majd, az újdonságot pedig hivatalosan 2018 első hónapjaiban jelentheti majd be a gyártó.
2 hozzászólás

Kisfaludy82

7 éve, 1 hónapja és 15 napja

Ez már nem lesz olyan gyenge.

válasz erre

Levi87

7 éve, 1 hónapja és 15 napja

Sokaknak ez a felsőkategória. mosolygó smiley

válasz erre