Felbukkant a következő Google táblagép specifikációja

2016. szeptember 09.
1.9061
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A Google mostanság nem kényeztet el minket új hardverekkel, de a következő hónap nagy változásokat hozhat ezen a fronton, hiszen a hírek szerint október első napjaiban mutatkoznak majd be az új Nexus/Pixel termékek.

Várhatóan a két okostelefon kapja majd a legnagyobb rivaldafényt, ugyanakkor egy ideje már új táblagépekről is pletykálnak. Nagyon úgy fest a dolog, hogy a Huawei készíti az új táblagépet, mely az igencsak öreg Nexus 7-et váltja majd le.

A gyártó kiléte után nem sokkal az egyik legmegbízhatóbb szivárogtatónál felbukkant egy egészen hihető specifikációs lista, melyek alapján korrekt kis táblagépről van szó. A 7 hüvelykes kijelző állítólag egy 2560 x 1440 pixeles AMOLED modul lesz, alatta pedig egy Snapdragon 820 és 4GB RAM dolgozik majd.



Ezzel tehát egy idei csúcsmobilnak felel majd meg az apró táblagép, melynek bővíthető belső memóriája vélhetően 64GB-ról indul majd. A hátsó kamera 13 megapixeles lehet, az üzemidő terén pedig még nem érkezett információ, de minden részlet kiderülhet a következő hónapban.
3 hozzászólás

Harder

8 éve, 3 hónapja és 6 napja

Ez kemény cucc lenne, ha ilyen hardverrel jönne ki! mosolygó smiley Kíváncsi vagyok, mert ez alapján nagyon tetszik!

válasz erre

TEchie

8 éve, 3 hónapja és 7 napja

Uhh elég komoly a specifikáció! meglepett smiley

válasz erre

Ronalddo

8 éve, 3 hónapja és 7 napja

Az alap 64 Gb végre egy normális induló kapacitás. mosolygó smiley

válasz erre