Feláldozta Tesláját, hogy életet mentsen, de Elon Musk ingyen megjavíttatja neki!

2017. február 17.
4.9361
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Már-már filmbe illő esetet hozott nyilvánosságra a Mashable magazin München közeléből, amelynek egyik főszereplője a 41 éves Manfred Kick, aki az autópályán éppen hazafelé haladt párhónapos Tesla Model S típusú járművével még kedden, amikor különös dologra lett figyelmes.

Egy előtte haladó gépjármű ugyanis váratlanul kacskaringózni kezdett az úton, mire Manfred megpróbált melléhajtani, de ekkor észrevette, hogy a másik sofőr már nem fogja a kormányt, és vélhetően rosszul lett vezetés közben.

Manfred ekkor akciófilmekbe illő jeleneteket megszégyenítve beelőzte az autót, majd visszalassított, hogy a mögötte haladó gépjármű lassan nekikoccanjon, és ekkor elkezdett fokozatosan fékezni annak érdekében, hogy mindkét kocsi megálljon az autópályán, és ne történjen nagyobb baj.

Mint kiderült, a másik autóban utazó férfi vezetés közben stroke-ot kapott, azonban mivel időben kiértek a mentők, és az autóban sem sérült meg, állapotát még stabilizálni tudták, ami Manfredot jó érzéssel töltötte el, hiszen emberéletet mentett, de annak már kevésbé örült, hogy Teslájában csaknem 3 millió forintos kár keletkezett.

Az eset azonban eljutott Elon Musk-hoz, a Tesla tulajdonosához is, aki a Twitteren keresztül rögtön gratulált a hős férfinak, és bejelentette, hogy egy pillanatig se aggódjon, csak vigye el egy Tesla szervizbe az autót, mert a cég átvállal tőle minden javítási költséget.


3 hozzászólás

inkognito

7 éve, 8 hónapja és 20 napja

Nagyon érte a marketinghez a pali.

válasz erre

TEchie

7 éve, 8 hónapja és 20 napja

Respect érte Musknak. Emberünk meg igazi hős de tényleg.

válasz erre

Fikarc

7 éve, 8 hónapja és 20 napja

Az ilyn ember egy hős! Elon Musk pedig nagyon korrekt gesztust ajánlott fel!

válasz erre