Fél millió ok a Zorin OS mellett

2017. március 22.
4.0801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Hihetetlen vagy sem, a Zorin OS, pontosabban a Zorin OS 12 meglódult a népszerűségi skálán, hiszen az Ubuntu alapú Linux disztribúció egy olyan mérföldkövet ért el, amely a szerteágazó open source operációs rendszerek közt nem túl egyszerű.
Advertisement

A Zorin OS 12 tavaly november 18-án debütált, amelyről akkor a fejlesztők azt nyilatkozták, hogy az eddigi legjobb, legstabilabb kiadás, amit valaha készítettek, valamint hozzáfűzték, hogy a megújult Zorin Desktop-pal egy új szintre emelték a felhasználói élményt.

Mondhatnánk, hogy mindenki haza beszél, de a számok az igazi mérvadók, mivel az azóta eltelt 4-5 hónapban a Zorin OS 12-t több mint fél millióan töltötték le. Ez már bőven elegendő lenne a büszkeségre, de az adatok alapján a letöltések közel 60%-át Windows és Mac felhasználók ejtették, ami már csak hab a tortán.

Örömüknek Twitteren adtak hangot, de közben publikálták azt is, hogy a normál, a Business és az Education Edition mellett hamarosan elérhetővé teszik a Lite verziót is, amely természetesen a 12-es változatból kerül forkolásra.
2 hozzászólás

TEchie

7 éve, 7 hónapja és 5 napja

Nem semmi ennyi idő alatt! meglepett smiley

válasz erre

VDemon

7 éve, 7 hónapja és 5 napja

Szép eredmény, csak így tovább! mosolygó smiley

válasz erre