Fejlettebb Gear VR-on dolgozhat a Samsung

2016. december 02.
3.9971
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A virtuális valóság viszonylag hamar beverekedte magát a köztudatba, viszont a komolyabb megoldások még nagyon drágák, így sokak csak a távolból figyelik, hogy milyen élmény egy Oculus Rift vagy egy HTC ViVe használata.

Akik mégis belekóstolnának ebbe a világba, azok általában a mobil-megoldások felé nézelődnek, melyek között szintén akad néhány komolyabb VR Headset, mint például a Samsung Gear VR. Persze a dél-koreai gyártó sem pakolt rengeteg szenzort és fejlett technológiát a házon belüli mobilokhoz készített megoldásába, hiszen úgy nehéz lett volna 100 dollár alatt tartani az árat.

Fejlettebb Gear VR-on dolgozhat a Samsung - 2. kép

Nemrég azonban felbukkant egy májusban bejegyzett szabadalom, mely egy jóval fejlettebb Gear VR-t vetít elő. A szabadalom alapján ugyanis szem- és arckövetést kap az új modell, melyet LED fényekkel és egy belső kamerával oldanának meg.

Részleteket még nem tudunk, de okos döntés lenne a Samsung részéről egy köztes modell bemutatása, mely híd lehet az olcsó mobilis headsetek és a komoly PC-s megoldások között.
2 hozzászólás

inkognito

7 éve, 11 hónapja és 14 napja

Kell is fejlődniük, mert ehhez még nem képes a szem hozzászokni.

válasz erre

Gólem

7 éve, 11 hónapja és 14 napja

Jól hangzik! mosolygó smiley Bár nekem még mindig kényelmetlen a használata, fáj tőle a fejem.

válasz erre