Fejlesztői verseny indul fiatal egyetemistáknak és pályakezdőknek

2017. szeptember 22.
3.4661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Igazán rendhagyó fejlesztői versenyt szervez idén a Jövőt Építők Generációja névre keresztelt BME-s diákszervezet, akik még szeptember 30-ig várják a regisztrációt a ChaosStackre.
Advertisement

Hogy mi az a ChaosStack? Amint fentebb is elhangzott, egy fejlesztői verseny, amivel a szervezők célja az, hogy a jelentkezőket egy olyan kihívás elé állítsák, amelyben az indulók olyan összetett feladatokban mérhetik össze tudásukat, amit valódi cégek biztosítottak számukra.

A verseny során minden egyes feladat egy valós szakterületet fed le, vagyis a jelentkező csapatoknak minden ügyességükre, hozzáértésükre és képességükre szükségük lesz ahhoz, hogy teljesítsék a feladatokat.

A megmérettetésre bárki jelentkezhet, hiszen az egyik cél, hogy erősítsék a résztvevők és a cégek közötti kapcsolatokat. Előírás, hogy csak 3 fős csapatok indulhatnak, akik a programozás eltérő szakterületeiben valamilyen jártassággal rendelkeznek.

A verseny két fordulóból áll majd, ezáltal egy online beugró mellett egy élőben megrendezésre kerülő körből. A regisztráció szeptember 30-ig tart, ami egyben az online beugró leadásának határideje is. Az élő forduló október 7-én, szombaton várható.

A résztvevők és a nyertesek között az eseményen 500 ezer forint értékű ajándék kerül kiosztásra. Bővebb részletek ITT!
3 hozzászólás

VDemon

7 éve, 17 napja

De kár hogy nincs egy kis csapatom. Erre beneveznék!

válasz erre

Kisfaludy82

7 éve, 18 napja

Jövőre elindulok egy ilyenen szerintem, kipróbálom magam. mosolygó smiley

válasz erre

Harder

7 éve, 18 napja

Nem rossz nem rossz. Sok ilyen kéne itthonra, teli vagyunk tehetséggel!

válasz erre