Február 28-án érkeznek a Xiaomi Pinecone processzorok

2017. február 21.
3.1921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A mobilpiacon néhány éve még óriási különbségek voltak a különböző processzorokkal szerelt készülékek között, manapság azonban már a középkategóriás is egészen gördülékeny felhasználói élményeket kínál.

Néhány éve még főként a Qualcomm és a feltörekvő MediaTek csatározásáról szóltak a hírek, manapság azonban egyre több mobilgyártó készít saját chipet. Erre remek példa a Samsung és a Huawei is, mindkét vállalat hamar elért arra a szintre, hogy a legerősebb készülékeiket is rá merik bízni a saját fejlesztésekre.

Február 28-án érkeznek a Xiaomi Pinecone processzorok - 2. kép

Vélhetően néhány éven belül ez lenne a Xiaomi célja is, hiszen a kínai óriás már egy ideje dolgozik a házon belül, Pinecone névre keresztelt processzorain. Az újdonságokról a hónap elején kaptunk részletes információkat, a vállalat bejelentése szerint pedig a hónap végéig már be is mutatkozik néhány újdonság.

A saját Weibo oldalukon ugyanis egy plakáttal erősítették meg, hogy február 28-án mutatják be a Pinecone családot. Szinte biztosra vehetjük, hogy egy új mobilt is kapunk aznap, mely vélhetően a nyolcmagos, V670-es jelzésű processzorra épülő Xiaomi Mi 5C lesz.
1 hozzászólás

Harder

7 éve, 9 hónapja és 10 napja

Hazai forgalmazó kéne!!!! Vennék tőlük telót, kipróbálnám, de támogatottság hiányában nem merem.

válasz erre