Far Cry 3 magyarítás

2013. október 04.
8251
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Rengeteg olyan ember végez hasznos munkát, akikről sokan nem is tudnak.

Ahogy a régi olvasók már megszokták tőlünk, igyekszünk minden kisebb oldalt/blogot bemutatni nektek, amik mögött lévő emberek olyan hasznos munkát végeznek, mint a játékok fordítása.

Lostprophet nevezetű úriember elkészítette a Far Cry 3 magyarítását és kiváló munkát végzett. Több projekten is dolgozik és eszméletlenül nagy tisztelet jár neki. Sajnos nem kapja meg azt a nyilvánosságot és elismerést amit megérdemel, ezért mi mindent elfogunk követni annak érdekében, hogy ezen változtassunk. Barátunk munkáját lehet támogatni kisebb adománnyal és Steam-es játékokkal is. Természetesen a fordításokért nem kér semmit, de jól esik az embernek, ha utalnak neki pár száz vagy esetleg pár ezer forintot. Ez egyfajta löketet tud adni, hogy amit csinál az hasznos és értékes.

Az Androgeek is támogatni fogja a munkáját és bízunk benne, hogy még sok projektet láthatunk majd tőle. Minden új elkészült munkáját bejelentjük majd itt, de az Ő oldalán is lehet tájékozódni az adott projektek folyamatáról. A Far Cry 3 fordítását mi is letöltöttük és leteszteltük. Hibátlan munka.

Gratulálunk eddigi munkáihoz és reméljük a támogatásunk segítségével még sokáig aktív lesz és még több elismerő komment és e-mail érkezik majd hozzá!

Lostprophet weblapja

Kép forrása: Lostprophet 
nincs még hozzászólás