Fantasztikus négyes reboot, Hadigép-sorozat - íme minden új Marvel-produktum, amit a Disney bejelentett!

2020. december 11.
33.1231
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Disney a tegnapi napon hatalmasat ment, hiszen előhozakodtak egy rakás Star Wars-bejelentéssel, illetve a Marvel-produktumok terén is szőnyegbombázást intéztek - friss filmek, sorozat és megannyi újdonság került leleplezésre tegnap.
 

Hivatalos megerősítést nyert először is a Hawkeye sorozat, habár ez azért garantálható volt a leakek alapján, hogy jön - természetesen az eredeti Clint Bartonnal, Jeremy Rennerrel. A 2021- végén The Marvelous Ms. Marvel sorozatban Kamala Khan lesz a főszereplő, akit Iman Vellani fog játszani, ő viszont már a a Captain Marvel 2-ben is fel fog bukkanni - utóbbi 2022. november 11-én jön.

Marvel Kapitánnyal, a Samuel L. Jackson által megformált Nick Fury-val és a Ben Mendelsohn által játszott Secret Invasion sorozatban együtt fog szerepelni, azonban ezt még nem tudni, mikor roboghat be. Az első két Pókember-film rendezője, Jon Watts rebootolja a Fantasztikus négyest, így 2015 óta most először láthatjuk az ikonikus négyest, ezúttal már az MCU berkein belül.

Don Cheadle ismét eljátssza Hadigépet az Armor Wars-ban, amely Vasember halála után fog játszódni, és egy igencsak érdekes kérdést fog boncolgatni: mi történik, ha Tony páncéljai a rossz kezekbe kerülnek? Vasemberhez kapcsolódóan egyébként egy másik sorozat is jön, az Ironheart, aminek a fókuszában egy Riri Williams nevű fiatal tehetséges mérnök áll, aki a saját Vasember-szerű páncélzatát valósítja meg.

James Gunn, A galaxis őrzői filmek rendezője 2022-ben ki fog adni a jól ismert brigáddal a főszerepben egy karácsonyi különkiadást, a The Guardians of the Galaxy Holiday Specialt - bár azért remélhetőleg ez jobb lesz, mint anno a Star Wars: Holiday Special... Ezenfelül most már az is biztos, hogy 2023-ban, a mozikban fog debütálni A galaxis őrzői 3.

Végül, de nem utolsó sorban, A Hangya 3-ról is jött hír, amelynek a hivatalos, eredeti címe: Ant-Man and the Wasp: Quantumania lesz. Peyton Reed fogja harmadjára is rendezni a mozit, és persze minden főbb szereplő visszatér.

Mellesleg trailert kapott a WandaVision, a Falcon and the Winter Soldier, valamint a Loki-sorozat is, ezeket alant megtekinthetitek szép sorjában:

Nézd nagyban ezt a videót!


4 hozzászólás

Levi87

1 éve, 26 napja

Masszív felhozatal.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 26 napja

Reméljük, a minőséggel sem lesz gond a rengeteg film miatt.

válasz erre

Fikarc

1 éve, 26 napja

Ez igen! Már csak érkeznie kéne hozzánk is!

válasz erre

Direktor

1 éve, 26 napja

Az ám a felhozatal!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink