Ezúttal Pinterest-fiókját törték fel Mark Zuckerbergnek!

2016. november 17.
3.8871
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Nem jó dolog Mark Zuckerbergnek, és úgy általánosságban ismert embernek lenni, amit mi sem bizonyít jobban más, minthogy a híresen hírhedt OurMine hackercsoport kifejezetten az ilyen emberek közösségi oldalait szereti feltörni, hogy aztán azokban rosszalkodhasson egy kicsit.

Zuckerberg csak idén már második alkalommal esik áldozatul az említett csapat aknamunkájának, így ezúttal Pinterest fiókjába sikerült beférkőzniük, ahol átírtak néhány szöveget és egyebeket, de persze, ha az ember Mark Zuckerberg, akkor elegendő elintéznie pár telefont ahhoz, hogy a rend néhány percen belül helyreálljon.

Érdekesség, hogy az OurMine csapata ezúttal nem kiszivárgott adatok révén tudott belépni Zuckerberg Pinterest-fiókjába - legutóbb így jutottak be szegény Facebook-vezér Twitter-oldalára -, hanem éppen ellenkezőleg, a Pinterest egyik sérülékenységét használták ki ehhez.

Az OurMine egyébiránt korábban több híres tech cég vezetőjét is megfúrta már ilyen formában, így az Uber alapítója és a Google ügyvezetője egyaránt megtalálható volt az áldozataik között.
3 hozzászólás

inkognito

8 éve,

Mondjuk egy pinterestet nagyon érdemes feltörni...

válasz erre

muki

8 éve,

Tudnak a sebezhetőségről és nem javítják? Korrekt. röhögő smiley

válasz erre

betyár

8 éve,

minek neki pinterest oldal? röhögő smiley

válasz erre