Ezúttal egy 18 éves indiai fiú eshetett áldozatul Momo ijesztgetésének

2018. augusztus 28.
5.7452
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Az egész világot elérte a Momo nevű horrorlény ijesztgetése, aki azzal rémiszti halálra főként a gyerekeket, hogy a közösségi oldalon vagy valamilyen chat applikáción keresztül felkeresi őket, és elhiteti velük, hogy mindent tud róluk és az életükről.

Az egész kapcsán a legijesztőbb, hogy Momo nem áll meg az ijesztgetéseknél, öncsonkításra, sőt öngyilkosságra is kényszerítheti kiszemelt áldozatait, és ha ezt a szörny nem kapja meg, akkor képekkel és hangokkal próbálja zsarolni fiatal, ezáltal pedig gyakran hiszékeny áldozatait.

A jelenségnek már magyar áldozata is van - egy 15 éves lány ölte meg magát Momo miatt -, azonban az egész világon terjed a hisztéria, a The Sun magazin beszámolója szerint például most egy 18 éves indiai fiú, Manish Sarki akasztotta fel magát saját fészerükben, méghozzá ijesztő körülmények között.

Ezúttal egy 18 éves indiai fiú eshetett áldozatul Momo ijesztgetésének - 2. kép

Tette előtt a fiú ugyanis az "illuminátusok" és a "mindent látó szem" feliratokat festette a falra egy akasztott ember társaságában, amire Manish unokatestvére szerint Momo vette rá a fiút. Édesanyja ugyan szkeptikus az ügyben, de a rendőrség lefoglalta Manish telefonját annak érdekében, hogy utánajárjanak a dolognak.
4 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 4 hónapja és 19 napja

Idióta ****. 18 évesen ennyire hülyének lenni...

válasz erre

csirkee

1 éve, 4 hónapja és 19 napja

Az is elég beteg, aki ilyet kitalál és ezzel bárkit ijesztgetni próbál.

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 4 hónapja és 19 napja

Nincs rá szebb meghatározás: természetes szelekció.

válasz erre

rDAVE

1 éve, 4 hónapja és 19 napja

Szomorúan látom, hogy egyes fiatalok rettenetesen elbutultak. Ha egy 18 évesnek ennyi esze van, akkor azzal nagyon nem lehet mit kezdeni...

válasz erre