Ezt is megértük: bocsánatot kért a Linux atyja, aki mellesleg a világ egyik legbunkóbb embere

2018. szeptember 18.
5.1391
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Linus Torvalds kétségtelenül a modern informatika egyik legendás alakja, akit a Linux operációs rendszer megalkotásáért sokan tisztelnek, csakhogy a finn szakember részéről nem kölcsönös ez a tisztelet, lévén a világ egyik legbunkóbb emberének hírében áll.

Torvalds ugyanis a nyilvános szerepléseken sem vonakodik a vulgáris kifejezésektől, vagy attól, hogy megalázzon másokat, sőt a maximalizmusa miatt már szinte mindenki elfordult tőle, aki egykoron vele indult, és sokak szerint ez lehetett az oka annak, hogy operációs rendszere soha nem jutott el arra a szintre, amit megérdemelt volna.

Linus azonban úgy tűnik, hogy 48 évesen végre felnőtt, erre utal legalábbis, hogy a minap egy olyan dolgot tett, amit életében talán még soha, hiszen miután a múlthéten a Linux rendszermag fejlesztői csúnyán kioktatták az utóbbi időkre jellemző rendkívül amatőr kijelentései miatt, a férfi életében először bocsánatot kért a viselkedéséért.

Sőt mi több, a bocsánatkérés mellett kijelentette, hogy pár hétig szünetelteti a munkát a rendszermagon, de annyira a lelkébe tiportak, hogy még a kapcsolódó éves konferenciát is kihagyja, amivel csak a többi fejlesztőnek tesz szívességet, hiszen így a látogatók végre gyomorgörcs nélkül látogathatnak el az eseményre.

Ha mindez nem lenne elég, a Linux atyja kijelentette, hogy orvoshoz fordul annak érdekében, hogy viselkedésproblémáira megoldás szülessen.
5 hozzászólás

VDemon

6 éve, 2 napja

Mindentől függetlenül Linus jó arc. mosolygó smiley Csak icipicit elszállt. röhögő smiley

válasz erre

Porthos

6 éve, 2 napja

Hát ezt is megértük! röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

6 éve, 2 napja

Azta***** meglepett smiley

válasz erre

inkognito

6 éve, 2 napja

röhögő smiley még dokihoz is képes elmenni. Szép.

válasz erre

rDAVE

6 éve, 2 napja

De gyorsan felnőnek! 48 évesen már túllép a lázadó tini korszakon. röhögő smiley

válasz erre