Ezt gondolja a Capone rendezője a negatív kritikákról

2020. június 05.
6.0291
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Sajnos előre sejthető volt, hogy a Capone nem épp a legélesebb kés lesz a fiókban, végül pedig ez be is bizonyosodott a kész művet látva, ebből fakadóan pedig semmi meglepő nincs abban, hogy a kritikusok szétkapták Josh Trank moziját.

A korábban Az erő krónikájával és A Fantasztikus Négyessel megismert direktor most megszólalt a visszhangokat látva, hiszen az Indiewire megszólaltatta a témában. Trank gondolata ezzel kapcsolatban az, hogy meglepődött, hogy lepontozták az alkotását, hiszen olyannyira szerette és szereti mindmáig a saját művét, hogy nehéz lett volna megállapítania a közvélekedés alakulását.

Ugyanakkor azt is hozzátette, hogy bárki bármit mond neki, nem tudná kevésbé szeretni a Capone-t. Trank azzal folytatta, hogy ez a film az emberi élet kényelmetlen oldalát mutatja be, amiben nincs semmi kielégítő felhang. Nem kerül dicsőítésre a gengszter életvitel, egy ikonikus személy leépítését láthatjuk a játékidő alatt. Azt nem tudja megállapítani a rendező, hogy mennyire nehéz végignézni (számára nem az), de részéről rendben van, ha valaki nem tud felülni erre a hullámvasútra.
4 hozzászólás

Direktor

1 hónapja, 1 hete és 1 napja

Magyarul le****ja őket. Nem mindig ez a legjobb megoldás...

válasz erre

Huginn

1 hónapja, 1 hete és 2 napja

Az Erő Krónikája például nem olyan rossz szvsz.De maffiás filmet forgatni, miután Jim Abrahams már megcsinálta a tutit... nem is értem.

válasz erre

zender

1 hónapja, 1 hete és 2 napja

Nem is hallottam róla.

válasz erre

Kisfaludy82

1 hónapja, 1 hete és 2 napja

Az összes eddigi filmje fos volt, nem is értem hogy kaphatott erre lehetőséget!

válasz erre