Ezt a 20 programot támogatja kezdéskor a Samsung Bixby

2017. április 03.
3.2801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A Samsung magasra tette a lécet a 2017-es felsőkategóriás készülékeknek, hiszen több szempontból is egy nagyon erős párost mutatott be a Galaxy S8 és S8+ személyében, melyek egyik legnagyobb újítása a saját személyi asszisztens.

Ahogy ezeknek az asszisztenseknek a piaca alakult, várható volt, hogy a legnagyobb mobilgyártók előbb-utóbb előállnak saját megoldásaikkal, a Samsung pedig az idei csúcsmodelljeit választotta a debütáló hardvereknek. Persze minden kezdet nehéz, a magyar vásárlók pedig egyik asszisztens kapcsán sincsenek elkényeztetve, rengeteg funkció nem működik hazánkban.

A Samsung Bixby kezdetekben csak dél-koreai és angol nyelven ténykedik majd, nemrég pedig az is kiderült, hogy melyik 20 szoftvert támogatja a dobozból kivéve és az adott alkalmazást a legfrissebb verzióra frissítve. A 20 név kétharmada házon belüli megoldás, így valójában csak 5-6 gyakori, harmadik féltől származó androidos appot támogatnak az első hullámban.

Foursquare
Gallery
LinkedIN
Reminder
Samsung Health
Samsung Internet
Samsung Music
Samsung Themes
Twitter
Uber
Video
Weather
Youtube
Alarm
Briefing
Calendar
CNN
Contacts
Email
Facebook
3 hozzászólás

Harder

7 éve, 7 hónapja és 25 napja

Gyenge a felhozatal nagyon. Az nyilván elvárható hogy a saját cuccaik menjenek velük, de partnereket nem igazán tudtak megnyerni egyelőre. Továbbra is baromságnak tartom a külön fejlesztést.

válasz erre

CharlieFirpo

7 éve, 7 hónapja és 25 napja

Hát ez elég karcsú mit ne mondjak.

válasz erre

Levi87

7 éve, 7 hónapja és 25 napja

Nem rossz indítás!

válasz erre